Keptas sūris su žolelėm

Vasara visada kažkiek pasikeičia maisto racionas. Valgome daugiau šviežių daržovių, vaisių, uogų.  Mūsų racionas vasara taip pat pasipildo nuostabiais naminiais baltais sūriais. Labiausiai juos mėgstu valgyti, kaip desertą su medumi arba keptą. Keptą sūrį galima valgyti kaip pagrindinį patiekalą, pavyzdžiui su makaronais, arba dėti į šviežių daržovių salotas. Sūrį labai skanu kepti  ant grotelių kepsninėje , bet puikiai tiks ir orkaitėje.

Image

Jums reikės:

  • 1 balto sūrio
  • Poros šakelių čiobrelio
  • Pundelio bazilikų
  •  Poros lapelių šalavijo
  • Druskos, pipirų,
  • Poros skiltelių česnako

Ant folijos dėkite sūrį, truputėlį jį įpjaukite, kad geriau įsigertų prieskoniai, iš visų pusių sūrį apibarstykite druska, pipirais, paskirstykite išspaustus česnakus ir smulkiai pjaustytas žoleles. Sūrį įvyniokite į foliją ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

Skanus ir karštas ir šaltas.

Image

Trukmė: apie 1 val.
Kiekis: 3 – 4 porcijos 
Sudėtingumas: paprasta kaip 2×2

G.

Reklama

Įrašo “Keptas sūris su žolelėm” komentarų: 1

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s