Neminkyta duona (New York Times receptas)

Pavasarį, berods, ne vieną blogą aplankė šis receptas, kurį radau Vaikų ir vanilės tinklaraštyje. Savaime suprantama ir aš neatsispyriau pagundai jį išmėginti ir šį sykį negražbyliausiu – duona puiki, nuostabi, ypatinga ir puošė mūsų Šv. Velykų stalą. Taip, vėlokai skelbiu receptą, bet, gal geriau vėliau, nei niekada. Recepto nedėsiu, nes geriau neaprašysiu, viskas tikrai labai nesunku ir paprasta, tik užtrunka, tad reikia apsiginkluoti kantrybe ir nusiteikti, kad šiandien duonos dar nevalgysite.

Bet pakentėti verta. Jau laukiu nesulaukiu kokios nors progos, kai galėsiu šią duoną kepti vėl.

Trukmė: vos ne parą, jei gamybai priskaičiuosime visą tešlos kildinimą
Kiekis: dailus kepaliukas duonos
Sudėtingumas: paprasta kaip 3×3
Šaltinis:
Vaikai ir vanilė

K.

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s